Referencer

På trods af min – formentlig – lidt farvede udtalelse, vil jeg mene at Nikolaj er blandt Danmarks stærkeste linkbuildere. Det, der gør ham bedre end de fleste er kombinationen af sin erfaring og viden om SEO. Han ved, at man ikke kan snakke linkbuilding uden at have SEO in mente. Har du brug for linkbuilding, så tag fat i Nikolaj. Du kan stole på, at han kan hjælpe.
Jeg har hele mit liv arbejdet sammen med Nikolaj, og det er sparringen med ham, som i tiden har udviklet og styrket mine kompetencer og viden. Nikolajs største egenskab er niveauet på hans ihærdighed og ambitioner.

Daniel Østergaard

CEO, Adlab ApS

Nikolaj er blandt de skarpeste marketers i Danmark og i min optik uden tvivl den bedste, når det kommer til outreach og linkbuilding. Han er ihærdig, analytisk og sindssygt ambitiøs på vegne af sine kunder, hvilket er den primære grund til, at jeg anbefaler ham til alle, der er seriøse omkring deres SEM-strategi.

Du får i Nikolaj en ærlig, fair og ikke mindst absurd dygtig samarbejdspartner inden for outreach.

Peter Kragh Lauritsen

CCO, texta

Når man arbejder sammen med Nikolaj, er man ikke i tvivl om hans evner indenfor SEO og linkbuilding. Disse evner kombineret med hans konstante drive og fokus på at skabe resultater, gør Nikolaj til en af de skarpeste indenfor sit felt. Jeg har haft fornøjelsen af, at have Nikolaj med ombord på en del projekter, og er ikke i tvivl om, at uden hans indsats var disse projekter næppe blevet til dét, de er i dag.

Hvis du ønsker at løfte din online tilstedeværelse til et nyt niveau, kan jeg kun anbefale at tage fat i Nikolaj.

Morten Graves Jørgensen

Direktør, Ym invest ApS

Jeg har kendt og arbejdet med Nikolaj i flere år. Nikolaj er en af de bedste inden for sit felt. Herunder SEO, affiliate marketing og linkbuilding. Jeg har arbejdet med mange mennesker i min professionelle karriere, men jeg har mødt få som er så ihærdige, imødekomne og faglig kompetent inden for sit felt. Grundig og pligtopfyldende er kompetencer Nikolaj også besidder i særdeleshed.

Jeg vil uden at tøve anbefale Nikolaj til enhver der har behov for rådgivning og eksekvering inden for SEO, affiliate marketing og især linkbuilding.

Martin Skaarup

Head of SEO & partner, Heymedia

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Nikolajs ressourcer som min foretrukne danske linkbuilding- og content partner til mine affiliate sider. Det er ofte sådan, at når man én gang har haft en god oplevelse, så holder man ved. Udover den profesionelle hverdag har jeg også brugt Nikolaj som sparringspartner på både private SEO projekter og arbejdsrelaterede SEO projekter.

Jeg ser frem til at forstætte mit samarbejde med Nikolaj i både 2020 og 2021 og giver ham også mine varmeste anbefalinger med på vejen.

Kristoffer Holten

Head of SEO & SEO Expert, Blazar Capital

Nikolaj er en utrolig dygtig strateg, når det gælder linkbuilding – og særligt outreach. Hertil skal det nævnes, at Nikolaj har en meget analytisk tilgang til faget, hvilket gavner en samarbejdspartner. Nikolaj har en høj forståelse for at hjælpe med at bygge en sund og varieret linkprofil der rummer diversitet, som hjælper med at opfylde det fulde SEO-potentiale.

Nikolaj besidder derudover en stærk arbejdsmoral, og et serviceniveau som jeg ikke ser mange andre steder. Nikolaj får min varmeste anbefaling herfra.

Nikolaj Toxværd

Chef Marketingkonsulent, Optimeo A/S