Kompetencer

I mine knap 10 år på arbejdsmarkedet har jeg udviklet mig utroligt meget. Både personligt, men også i forhold til mine kompetencer inden for det at drive virksomhed og flere forskellige områder inden for online markedsføring. Herunder kan du læse om nogle af mine kernekompetencer, og hvad jeg kan gøre for dig på området.

Online marketing

Online marketing er i høj grad det, der driver mig. For mig handler en hjemmesides tilstedeværelse om online tilgængelighed og i høj grad om præsentation af siden. Lad mig hjælpe dig med at optimere din.

Linkbuilding

Jeg har stor erfaring inden for arbejdet med linkbuilding-strategier, og hvordan man som virksomhed kan skabe en ideel linkprofil online. Måske jeg også kan hjælpe dig med din? Læs mere her: linkbuilding.

SEO

SEO har en stor plads i mit online markedsførings-hjerte og er også det, jeg arbejder med til daglig. Særligt onsite-SEO og outreach-delen. Læs mere om mine erfaringer her på sitet.

Affiliate marketing

Affiliate marketing er steget meget i popularitet de seneste år. Blandt andet fordi det i et vist omfang er omkostningsfri markedsføring. Vil du prøve kræfter med affiliate marketing, kan jeg hjælpe dig videre.