Om Nikolaj Østergaard

Indledning

I 2011 startede jeg min første virksomhed. I 2011 begyndte jeg samtidig at arbejde med online markedsføring. Dette år var derfor på mange måder et år, som har været med til at skabe den person, jeg er i dag. Og hvem er det så? Det kan du læse meget mere om herunder.

Min historie

I dag bor jeg i Aarhus, men det er langt fra en fremmed by for mig. Jeg er nemlig født og opvokset i Stautrup, en lille by uden for Aarhus. Min folkeskoletid blev ligeledes tilbragt i Stautrup, nemlig på privatskolen Aarhus Friskole. Jeg er glad for, at jeg er opvokset på Aarhus friskole. Det har nemlig lært mig at leve efter ordsproget ”Frihed under ansvar”, og herunder også evnen til at arbejde godt sammen med andre.

Derudover har jeg brugt en god del af mit liv på at dyrke elitesport. Særligt håndbold havde en stor plads i mit hjerte i mine sidste teenageår. Håndboldkarrieren startede ligeledes i Stautrup, og efterfølgende har jeg spillet i både Brabrand, Skanderborg og Aarhus Håndbold. I dag finder jeg stadig stor glæde i at dyrke sport og bruger gerne meget af min fritid på at være aktiv.

Derudover vil jeg også beskrive mig selv som relativt berejst. Jeg har altid nydt at rejse med min familie og med venner, men det er også blevet til solo-rejser et par gange. Noget af det, jeg finder befriende ved at rejse alene, er tiden til at tænke og finde ind i sig selv. Mine rejser har både stået på klassiske rejser rundt i Europa, men det er også blevet til både Fiji, New Zealand, Australien og Mauritius. Rejser som disse har budt på helt uforglemmelige oplevelser, masser af gode bekendtskaber og egenskaber, som jeg har taget med mig videre i mit liv og ikke mindst mit arbejde med mennesker.

Når alt dette så er sagt, har min helt store passion dog altid været mit arbejde. Om det er mit arbejde i Bazoom eller på et af mine egne projekter, bruger jeg bare rigtig meget tid på netop dette.

Mine kompetencer

For mig har arbejdet altid været en stor og vigtig del af mit liv. Det skyldes, at jeg som person er både hårdtarbejdende og meget ambitiøs. Derudover ser jeg også mig selv som sympatisk. Det betyder blandt andet, at jeg er god til at skabe relationer, som kan give fordele både for mig og dem jeg arbejder sammen med eller har relationer til.

Min erhvervsmæssige baggrund startede som, hvad nogle vil kalde ”en rigtig kliché”, nemlig med ønsket om at skabe noget, som folk bruger. Det var en af årsagerne til, at jeg byggede min første hjemmeside. Helt fra start viste det sig, at jeg er temmelig god til det at være med til opbygge hjemmesider og digital markedsføring i det hele taget, og de fleste af de ting, jeg prøvede af, viste sig at give rigtig gode resultater.

”Jeg siger tingene, som de er, og lover ikke mere end jeg kan overholde”

Jeg har altid været meget ambitiøs omkring de ting, jeg foretager mig. Jeg stiller mig aldrig tilfreds med halvfærdige eller halvgode løsninger. Derfor arbejder jeg konstant for at forbedre og udvikle mig, og den evne til at føre tingene til dørs og arbejde hårdt for det gode resultat er noget, jeg tager med mig ind i alle mine arbejdsopgaver.

Sådan kan jeg hjælpe dig

Online markedsføring er min spidskompetence og min passion. Mine mange års erfaring inden for SEO gør, at jeg ved, hvad der skal til for at få den organiske trafik til at vækste på en hjemmeside, og hermed også hvordan du får flere besøgende til hjemmesiden.

Jeg arbejder særligt inden for tre områder af online marketing:

”Jeg er hårdtarbejdende og meget pligtopfyldende, og det er en af hovedårsagerne til, at jeg er, hvor jeg er i dag”

Jeg har i dag knap 15 års erfaring med online markedsføring og har været med til at bygge mere end 100 forskellige hjemmesider. Det betyder, at jeg har skabt mig et stort netværk inden for branchen og prøvet rigtig mange strategier af i virkeligheden. Skulle der opstå udfordringer under en opgave, er det som regel ikke nyt for mig, og derfor kan jeg enten selv være med til at løse dem – og ellers ved jeg, hvem jeg skal have med på projektet for at få problemet løst hurtigst muligt.

Online markedsføring handler for mig om at gøre mine kunders hjemmesider og tilstedeværelse online så tilgængelig og præsentabel som muligt. Det indebærer naturligvis gode rangeringer på de rigtige søgeord, som resulterer i en optimal organisk vækst af besøgende.

Skal jeg også hjælpe dig med at optimere din online tilstedeværelse? Så er du meget velkommen til at tage kontakt. Jeg siger aldrig nej til et kaffemøde eller en god snak på telefonen.

Mit CV

Erhvervserfaring

2019 – nuværende:

Co-founder & Partner hos Bazoom Group ApS
Bazoom Group ApS

2017 – nuværende:

Medstifter og Partner
YM Invest ApS

2014 – nuværende:

Stifter og ejer
N. Østergaard Holding ApS

2011 – 2017:

2-Biz Company A/S
2011 – 2013:     Lagermedarbejder
2016 – 2017:     Logistikchef
2017 – 2019:     Indkøbschef

2016 – 2018:

Partner og ansvarlig for marketing & administration
Johan:Karl – Den cyklende frisør

2011 – 2015:

Stifter og medejer
Partyin ApS

2009 – 2011:

Stifter
Fest-plan.dk

Uddannelse

2016 (januar-april):

Udenlands-højskoleophold: Bangkok, Fiji, New Zealand og Australien
HÖJSKOLENDK

2007 – 2008:

Elite Sports Akademi Aarhus (ESAA)
Rundhøjskolen, Holme

1997 – 2007:

Aarhus Friskole
Stautrup, Aarhus Kommune